Skip to content Skip to footer

Despre Noi

Antreprenorul Vannis Marchi, co-fondator al Liu•Jo, cu o vastă și indelunga activitate în sectorul imobiliar, începe investiția de milioane de euro, pentru a construi un cartier inovator și calitativ în Oradea.
De asemenea, este prevăzut și un maxi hotel și cartierul de vile Villaggio Venezia.
Cu scopul de a aduce stilul de viață luxos din Milano în România, Vannis Marchi începe o nouă și importantă investiție imobiliară numită Milano 5, pentru a crea un cartier verde, de cea mai bună calitate in Oradea.

Antreprenorul italian, cu activități de real estate de prestigiu, a ales să își consolideze și mai mult legătura, începută în 2004, cu Oradea,
una dintre cele mai fascinante destinații din România, cunoscută pentru inconfundabilul său stil de Art Nouveau și vivacitatea orașului.
„Cunosc România de mai mult timp și după primele investiții în terenuri și clădiri am decis să-mi consolidez în continuare relația cu frumosul oraș Oradea, deoarece cred în dinamica acestui oraș și a cetățenilor săi, susținută de o administrație locală foarte eficientă și hotărâtă. Alegerea numelui Milano 5 s-a născut din dorința de a combină frumusețea tradiției italiene cu cea românească, fiind un adevărat tribut adus succesului și inovațiilor din zona rezidențială, reprezentate de proiectele Milano 2 și Milano 3 ale lui Silvio Berlusconi, cu care am avut ocazia și plăcerea de a mă întâlni și discuta personal.
Cred că, Milano 5, este ceva cu adevărat unic, conceput pentru a exprimă cea mai bună calitate imobiliară din Oradea, având ceva cu adevărat special, și cu siguranță îi va atrage pe cei care vor să fie inspirați de cel mai bun stil de viață italian.
Un lucru care m-a impresionat favorabil este determinarea localnicilor, care au o mare dorință de a crește și a prosperă, iar acest lucru m-a făcut să cred și să investesc în România.
Cu această ocazie doresc să mulțumesc administrației locale care știe să încurajeze dezvoltarea orașului, având o atitudine dinamică față de interesele comunității.
Din acest motiv, sunt gata să depun toate eforturile pentru a crește conexiunile cu Italia și pentru a face cunoscut și mai mult acest colț de Rai al Transilvaniei “, spune Vannis Marchi, creatorul Milano 5.

VÂNZĂRI

Rita Protopopescu – Manager General
Telefon: 0771-643.727
Email: rita@vannisis.ro

SECRETARIAT

Telefon: 0740-202.622
Email: vannisis.ro@yahoo.com

Imaginile care sunt prezentate pe acest site (www.vannisis.ro) au caracter informativ.

www.vannisis.ro © 2020

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Amuli
en_US
it_IT fr_FR en_GB hu_HU es_ES en_US