Skip to content Skip to footer

Befektetők

Vannis Marchi vállalkozó, a LIU • JO társalapítója, aki hosszú ideje tevékenységeket folytat az ingatlanágazatban, több millió eurós befektetést indít, az innovatív, Milano5 projekt és a jövőbeli Villaggio Venezia finanszírozására, Nagyváradon.

Az olasz vállalkozó, rangos ingatlantevékenységgel folytatta kapcsolatainak további erősítését, ami 2004-ben kezdődött Nagyváradon. Nagyvárad Románia egyik leglenyűgözőbb úticélja, amely félreérthetetlen szecessziós stílusáról és a város élénkségéről ismert.
„Cunosc România de mai mult timp și după primele investiții în terenuri și clădiri am decis să-mi consolidez în continuare relația cu frumosul oraș Oradea, deoarece cred în dinamica acestui oraș și a cetățenilor săi, susținută de o administrație locală foarte eficientă și hotărâtă. Alegerea numelui Milano 5 s-a născut din dorința de a combină frumusețea tradiției italiene cu cea românească, fiind un adevărat tribut adus succesului și inovațiilor din zona rezidențială, reprezentate de proiectele Milano 2 și Milano 3 ale lui Silvio Berlusconi, cu care am avut ocazia și plăcerea de a mă întâlni și discuta personal.
Cred că, Milano 5, este ceva cu adevărat unic, conceput pentru a exprimă cea mai bună calitate imobiliară din Oradea, având ceva cu adevărat special, și cu siguranță îi va atrage pe cei care vor să fie inspirați de cel mai bun stil de viață italian.
Un lucru care m-a impresionat favorabil este determinarea localnicilor, care au o mare dorință de a crește și a prosperă, iar acest lucru m-a făcut să cred și să investesc în România.
Cu această ocazie doresc să mulțumesc administrației locale care știe să încurajeze dezvoltarea orașului, având o atitudine dinamică față de interesele comunității.
Din acest motiv, sunt gata să depun toate eforturile pentru a crește conexiunile cu Italia și pentru a face cunoscut și mai mult acest colț de Rai al Transilvaniei “, spune Vannis Marchi, creatorul Milano 5.

ÉRTÉKESÍTÉSI

Rita Protopopescu – Manager General
Telefon: 0771-643.727
Email: rita@vannisis.ro

SECRETARIAT

Telefon: 0740-202.622
Email: vannisis.ro@yahoo.com

Az ezen a weboldalon (www.vannisis.ro) bemutatott képek informatív jellegűek.

www.vannisis.ro © 2020

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Amuli
hu_HU
en_US it_IT fr_FR en_GB es_ES hu_HU