Skip to content Skip to footer

A Propos

L'entrepreneur Vannis Marchi, co-fondateur de LIU • JO, est investi depuis de nombreuses années maintenant dans le secteur immobilier. Il a ainsi déboursé plusieurs millions d'euros afin de financer Milano 5, un quartier innovant, et Villaggio Venezia, un espace composé de splendides villas qui rappellent la dolce vita italienne.

Le célèbre homme d’affaires italien, aux activités immobilières prestigieuses, a choisi de renforcer encore un peu plus son lien avec Oradea.
Une romance débutée il y a maintenant plusieurs années (en 2004). Les raisons sont multiples. Outre le fait que la ville propose de multiples activités afin de satisfaire ses quelque 200 000 habitants, c’est aussi l’une des destinations les plus fascinantes de Roumanie en raison de son style Art nouveau incomparable.
„Cunosc România de mai mult timp și după primele investiții în terenuri și clădiri am decis să-mi consolidez în continuare relația cu frumosul oraș Oradea, deoarece cred în dinamica acestui oraș și a cetățenilor săi, susținută de o administrație locală foarte eficientă și hotărâtă. Alegerea numelui Milano 5 s-a născut din dorința de a combină frumusețea tradiției italiene cu cea românească, fiind un adevărat tribut adus succesului și inovațiilor din zona rezidențială, reprezentate de proiectele Milano 2 și Milano 3 ale lui Silvio Berlusconi, cu care am avut ocazia și plăcerea de a mă întâlni și discuta personal.
Cred că, Milano 5, este ceva cu adevărat unic, conceput pentru a exprimă cea mai bună calitate imobiliară din Oradea, având ceva cu adevărat special, și cu siguranță îi va atrage pe cei care vor să fie inspirați de cel mai bun stil de viață italian.
Un lucru care m-a impresionat favorabil este determinarea localnicilor, care au o mare dorință de a crește și a prosperă, iar acest lucru m-a făcut să cred și să investesc în România.
Cu această ocazie doresc să mulțumesc administrației locale care știe să încurajeze dezvoltarea orașului, având o atitudine dinamică față de interesele comunității.
Din acest motiv, sunt gata să depun toate eforturile pentru a crește conexiunile cu Italia și pentru a face cunoscut și mai mult acest colț de Rai al Transilvaniei “, spune Vannis Marchi, creatorul Milano 5.

VENTES

Rita Protopopescu – Manager General
Téléphone: 0771-643.727
Email: rita@vannisis.ro

SECRETARIAT

Telefon: 0740-202.622
Email: vannisis.ro@yahoo.com

Imaginile care sunt prezentate pe acest site (www.vannisis.ro) au caracter informativ.

www.vannisis.ro © 2020

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Amuli
fr_FR
en_US it_IT en_GB hu_HU es_ES fr_FR