Skip to content Skip to footer

Quien Somos

El empresario Vannis Marchi, cofundador de LIU • JO, ha estado involucrado en el sector inmobiliario desde hace muchos años. Así pues, ha desembolsado varios millones de euros para financiar Milán 5, un distrito innovador, y Villaggio Venezia, una zona compuesta por espléndidas villas que recuerdan a la dolce vita italiana.

El famoso empresario italiano, con prestigiosas actividades inmobiliarias, ha optado por fortalecer aún más su vínculo con Oradea. Un romance que comenzó hace varios años (en 2004). Hay muchas razones para esto.
Además de que la ciudad ofrece múltiples actividades para satisfacer a sus aproximadamente 200.000 habitantes, es también uno de los destinos más fascinantes de Rumania por su incomparable estilo Art Nouveau.
„Cunosc România de mai mult timp și după primele investiții în terenuri și clădiri am decis să-mi consolidez în continuare relația cu frumosul oraș Oradea, deoarece cred în dinamica acestui oraș și a cetățenilor săi, susținută de o administrație locală foarte eficientă și hotărâtă. Alegerea numelui Milano 5 s-a născut din dorința de a combină frumusețea tradiției italiene cu cea românească, fiind un adevărat tribut adus succesului și inovațiilor din zona rezidențială, reprezentate de proiectele Milano 2 și Milano 3 ale lui Silvio Berlusconi, cu care am avut ocazia și plăcerea de a mă întâlni și discuta personal.
Cred că, Milano 5, este ceva cu adevărat unic, conceput pentru a exprimă cea mai bună calitate imobiliară din Oradea, având ceva cu adevărat special, și cu siguranță îi va atrage pe cei care vor să fie inspirați de cel mai bun stil de viață italian.
Un lucru care m-a impresionat favorabil este determinarea localnicilor, care au o mare dorință de a crește și a prosperă, iar acest lucru m-a făcut să cred și să investesc în România.
Cu această ocazie doresc să mulțumesc administrației locale care știe să încurajeze dezvoltarea orașului, având o atitudine dinamică față de interesele comunității.
Din acest motiv, sunt gata să depun toate eforturile pentru a crește conexiunile cu Italia și pentru a face cunoscut și mai mult acest colț de Rai al Transilvaniei “, spune Vannis Marchi, creatorul Milano 5.

VENTAS

Rita Protopopescu – Manager General
Teléfono: 0771-643.727
Email: rita@vannisis.ro

SECRETARIAT

Telefon: 0740-202.622
Email: vannisis.ro@yahoo.com

Las imágenes que se presentan en este sitio (www.vannisis.ro) son informativas.

www.vannisis.ro © 2020

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Amuli
es_ES
en_US it_IT fr_FR en_GB hu_HU es_ES