Skip to content Skip to footer

About Us

The entrepreneur Vannis Marchi, co-founder of LIU • JO with a vast and long activity in the real estate sector, starts investments of millions of euros to finance Milano5, an innovative district as well as a maxi hotel and Villaggio Venezia, a splendid neighborhood of villas.

With the intention of taking over the luxurious lifestyle of the italian city Milano, Vannis Marchi starts a new and important real estate investment in Oradea, named Milano5.
The italian entrepreneur, with prestigious real estate activities, chose to further strengthen his connection, started in 2004, with Oradea, one of the most fascinating destinations in Romania, known for its unmistakable liveliness and Art Nouveau style.
„Cunosc România de mai mult timp și după primele investiții în terenuri și clădiri am decis să-mi consolidez în continuare relația cu frumosul oraș Oradea, deoarece cred în dinamica acestui oraș și a cetățenilor săi, susținută de o administrație locală foarte eficientă și hotărâtă. Alegerea numelui Milano 5 s-a născut din dorința de a combină frumusețea tradiției italiene cu cea românească, fiind un adevărat tribut adus succesului și inovațiilor din zona rezidențială, reprezentate de proiectele Milano 2 și Milano 3 ale lui Silvio Berlusconi, cu care am avut ocazia și plăcerea de a mă întâlni și discuta personal.
Cred că, Milano 5, este ceva cu adevărat unic, conceput pentru a exprimă cea mai bună calitate imobiliară din Oradea, având ceva cu adevărat special, și cu siguranță îi va atrage pe cei care vor să fie inspirați de cel mai bun stil de viață italian.
Un lucru care m-a impresionat favorabil este determinarea localnicilor, care au o mare dorință de a crește și a prosperă, iar acest lucru m-a făcut să cred și să investesc în România.
Cu această ocazie doresc să mulțumesc administrației locale care știe să încurajeze dezvoltarea orașului, având o atitudine dinamică față de interesele comunității.
Din acest motiv, sunt gata să depun toate eforturile pentru a crește conexiunile cu Italia și pentru a face cunoscut și mai mult acest colț de Rai al Transilvaniei “, spune Vannis Marchi, creatorul Milano 5.

SALES

Rita Protopopescu – Manager General
Phone: 0771-643.727
Email: rita@vannisis.ro

SECRETARIAT

Telefon: 0740-202.622
Email: vannisis.ro@yahoo.com

The images that are presented on this site (www.vannisis.ro) are informative.

www.vannisis.ro © 2020

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Amuli